Minä / About

IMG_7283

Minna on nimeni. Syntynyt vuonna 1975. Asun Keski-Suomessa, kotoisin Itä-Suomesta, sydän Pohjoisessa. Rakastan vuodenaikoja ja niiden tuomia muutoksia niin luontoon kuin ihmiseenkin. Sielunmaisemani on avara, puuton tunturiylänkö. Kaipaan koko ajan uudelle seikkailulle ja olen muokannut elämäni niin, että vietän paljon aikaa luonnossa. Olen äiti kolmelle lapselle ja taluttaja huskylle. Harrastan retkeilyä lyhyistä päiväretkistä kuukauden yksinvaelluksiin, kajakilla, suksilla ja kävellen.

Kirjoitan retkeilystä ja siihen liittyvistä asioista, kuten retkeilyvarusteista ja retkiruuasta. Kun kirjoitan varusteista, ovat ne olleet jo jonkin aikaa käytössäni ja tiedän niiden kestävyyden ja käyttäytymisen erilaisissa keleissä, olosuhteissa ja rasituksissa. Etenkin vaatteet joutuvat minulla kovaan käyttöön.

Olen kirjoittanut lehtiin juttuja ja kolumneja, kuulun myös Retkipaikka-tiimiin. Pidän luentoja/esityksiä  ja vierailen antamassa varustetietoutta oppilaitoksissa. Valokuvaan retkilläni.

Jos haluat tehdä kanssani yhteistyötä, ota toki yhteyttä. Minulla on facebookissa seuraajia yli 17 000, huippuhulkaisu on saavuttanut 55 000 ihmistä. Seuraajista 60% on naisia. Blogissa sivun lataamisia on noin 1500-5000 jutun julkaisupäivinä ja erillisiä kävijöitä 1000-3500. Instagramissa seuraajia on 4150.

Retkipaikkaan olen kirjoittanut noin 50 juttua ja niitä on luettu yhteensä noin 240 000 kertaa.

Aiempia/nykyisiä yhteistyökumppaneita:

  • Partioaitta
  • Fjällräven
  • Aclima
  • Eskimo
  • BlåBand retkiateriat
  • Meira
  • Suomen Latu Kiilopää

Contact: minna.jakosuo@gmail.com

20171117_181219

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: