Minä / About

IMG_7283

Minna on nimeni. Syntynyt vuonna 1975. Asun Keski-Suomessa, kotoisin Itä-Suomesta, sydän Pohjoisessa. Rakastan vuodenaikoja ja niiden tuomia muutoksia niin luontoon kuin ihmiseenkin. Sielunmaisemani on avara, puuton tunturiylänkö. Kaipaan koko ajan uudelle seikkailulle ja olen muokannut elämäni niin, että vietän paljon aikaa luonnossa. Olen äiti kolmelle lapselle ja taluttaja huskylle. Harrastan retkeilyä lyhyistä päiväretkistä kuukauden yksinvaelluksiin, kajakilla, suksilla ja kävellen.

Kirjoitan retkeilystä ja siihen liittyvistä asioista, kuten retkeilyvarusteista ja retkiruuasta. Kun kirjoitan varusteista, ovat ne olleet jo jonkin aikaa käytössäni ja tiedän niiden kestävyyden ja käyttäytymisen erilaisissa keleissä, olosuhteissa ja rasituksissa. Etenkin vaatteet joutuvat minulla kovaan käyttöön.

Olen kirjoittanut lehtiin juttuja ja kolumneja, kuulun myös Retkipaikka-tiimiin. Pidän luentoja/esityksiä  ja vierailen antamassa varustetietoutta oppilaitoksissa. Valokuvaan retkilläni.

Jos haluat tehdä kanssani yhteistyötä, ota toki yhteyttä. Minulla on facebookissa seuraajia yli 19 000. Seuraajista 60% on naisia. Instagramissa seuraajia on reilu 9000.

Retkipaikkaan olen kirjoittanut reilut 50 juttua ja niitä on luettu yhteensä noin 250 000 kertaa.

Aiempia/nykyisiä yhteistyökumppaneita:

Suomen Luonto, Treeline Outdoor, Sasta, Svala, Partioaitta, Fjällräven, Aclima, Eskimo, BlåBand retkiateriat, Meira, Suomen Latu Kiilopää

Contact: minna.jakosuo@gmail.com

20171117_181219

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: