Nuku yö ulkona

En varmaan koskaan ennen ole etukäteen jännittänyt niin paljon ulkona nukkumista, kuin tällä kertaa. Kyseessä oli #nukuyöulkona ennakkoretki, johon Eeva Mäkinen minut kutsui. Eevan kanssa olin jutellut kyllä puhelimessa aiemmin, mutta että mukaan tulisi jotain muotibloggareita. Apua!

Pelkäsin, ettei yhteisiä puheenaiheita löydy. Minä muotibloggareiden keskellä. Minä, joka käyn baarissakin villapaidassa ja vaelluskengissä. Jota ihonhoito kiinnostaa hamppusaippuan ja pesusuolan verran ja joka uusii ripsarin sitten, kun sitä ei enää syljellä saa jatkettua…

Kuinka väärässä voi ihminen olla! Minulla oli ihan superhauskaa ja ihanaa, sain uusia ystäviä ja tajusin taas kerran sen, miten metsässä kaikki ovat samalla viivalla taustoistaan huolimatta.

20170606_101312

Lähtisin koska tahansa uudestaan, samalla porukalla. Tai ei, haluaisin mukaan vielä lisää ihmisiä, joita en tunne millään tavalla.

Vuorokausi oli ihana. Sade ei haitannut, se laittoi värit loistamaan. Saunoin telttasaunassa ensimmäistä kertaa, heitin talviturkin, söin ehkä parhaimman ruuan ikinä, keskustelin yön pimeyteen asti tulta tuijottaen.

20170605_223623

20170613_193410

Menkää ulos, nukkukaa siellä yö, tutustukaa ihmisiin. En tiedä mitään parempaa!

Mukana menossa oli Eevan ja minun lisäksi Kira, Henriikka ja Lina. Kiitti pimut, ootte ihan supereita!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: