3 vuodenajan untuvamakuupussi

Minulla kulkee mukana suurimman osan reissuista Fjällrävenin Singi Three Seasons regular untuvapussi. Naisille mukavuuslämpötila on -2 astetta, mutta olen nukkunut yhdeksässäkin pakkasasteessa palelematta.

IMG_9769

Pussissa tykkään monesta asiasta. Se menee todella pieneen tilaan ja painaa vain 1,2 kiloa. Pussi kuohkeutuu nopeasti muhkeaksi pakkauspussista poistettua. Muhkea lämpökaulus pitää lämmön sisällä. Olen kova pyörimään unissani, joten tuo ominaisuus on minulle tärkeä. Pidän myös pussin ulkopuolella olevasta vetoketjullisesta taskusta, jossa säilytän korvatulppia rauhattomia öitä varten.

20170901_193033(1)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: