Amazing Keski-Suomi!

Minut pyydettiin mukaan ihan mielettömän jännään kisaan, enkä voinut kieltäytyä! Amazing Race on varmasti monille tuttu. Itse seurasin sitä joskus silmä kovana telkkarin äärellä. Nyt samaan henkeen järjestetään joukkuekisailu, jossa 24 tunnin ajan seikkaillaan keskisuomalaisissa kohteissa. Wo hou!

received_1697690593644810

Ohjelmasta en tiedä mitään muuta, kuin lähtöpaikan ja -ajan. Joukkueissa on aina 4 henkilöä. Minä olen Keski-Suomen joukkueen kapteeni ja kanssani kisaavat Vesan lisäksi Keski-Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen puolisoineen. Erityisen jännäksi kisan tekee se, etten tunne tätä toista pariskuntaa millään tavalla. Ja miksi varustelistassa pyydettiin ottamaan mukaan uikkarit?

20180513_160521

Päijänne Oravivuoren näkötornista (Stuven ketju).

24 tuntia, rasteja erilaisissa kohteissa, tehtäviä, luontomatkailupaikkoja, uusia elämyksiä ja kokemuksia. Tuleva viikonloppu tulee olemaan niin siisti!!! Kisaa pääsee seuraamaan Amazing Keski-Suomen sivulta, Erätaipaleen instasta ja minun omasta.

Myös facebook-sivuille tulee kuvia ja videoita vuorokauden aikana.

Yksi asia jännittää eniten. Vähän (lue: kuollakseni) pelkään koskenlaskua. Jos sitä on ohjelmassa, saatan joutua ylittämään pahimman pelkoni ja antautua aaltojen vietäväksi.

20180506104313_IMG_1549

Juvenin koski Jämsän Partalassa.

Mahtavinta tässä koko hommassa on se, että Keski-Suomen upeat kohteet pääsevät kunniapaikalle ja kaikkien tietoisuuteen. Vaikka suurimman osan elämästäni olen Keski-Suomessa asunut, on täällä vielä paljon paikkoja itsellänikin näkemättä.

Pysykää kuulolla ja seuratkaa #amazingkeskisuomi!

Blogiyhteistyö Amazing Keski-Suomi.

4 Comments on “Amazing Keski-Suomi!

  1. Toivottavasti on otoksessa kohtuu normikansalaisia. Siis ei mitään älämölöö taikka poikkeavia kuten oli siinä Nuuksion pelleilyssä. Kamppailuottelija itki eniten ja naiset olivat nastamimmejä. Tästä naisten ottautumisesta pidin. Weltsu

    Tykkää

  2. Todella hienoa. Ja kun siellä olis todellista eikä käsikirjottajan juontamaa. Toivotaan että olis oikeeta hommaa, eikä amerikkalaisten huttua.

    Tykkää

  3. Upeaa nähdä kotimaamme helmiä. Tällaisia luontoon koukuttavia ohjelmia kaipaan enemmän.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: